top of page
20171027_141522[49941].jpg

Warmtepompen

Jacobs Koel plaatst alle soorten warmtepompen die er op de markt te verkrijgen zijn om energie uit de natuur te halen. De warmtepomp die u kiest hangt af van uw voorkeur, uw budget en de warmtebehoefte van de woning.

De lucht/lucht warmtepomp

De lucht-lucht warmtepomp onttrekt de nodige warmte aan de buitenlucht. De warme lucht wordt via ventilatoren in de te verwarmen ruimtes geblazen. In de zomer treedt het omgekeerde proces van de lucht-lucht warmtepomp ingeschakeld en functioneert dit systeem als airconditioning installatie. Bij dit type warmtepomp kan u kiezen uit een wand-, plafond- of vloermodel.

De lucht/water warmtepomp

De lucht-water warmtepomp ontneemt warmte aan de buitenlucht en voert deze warme lucht via een watercircuit naar binnen. Die warmte kan dan aangewend worden voor de productie van sanitair warm water of voor de centrale verwarming. Dit systeem kan u daarenboven perfect combineren met vloerverwarming.
Een lucht-water warmtepomp is een milieuvriendelijk energiesysteem dat voornamelijk wordt toegepast in bestaande woningen. Bij renovaties en verbouwingen is de installatie van een geothermische warmtepomp en grondboring immers vaak niet mogelijk.

Wens je meer informatie over warmtepompen of een gratis offerte? Neem dan vandaag nog contact op !

Neem contact op

Jacobs Koel B.V.
Rillaarsebaan 61
3200 Aarschot
BTW BE 0877.362.129

Tel.: +32 (0) 474 95 20 93

Bedankt voor de inzending!

bottom of page